top of page
Zoeken

May 2021: WingsForLifeWorldRun

Bijgewerkt op: 11 jun. 2021


pictures (c) KREW Collective


Samen met duizenden mensen van over de hele wereld begin je op precies hetzelfde moment te rennen. Je rent zo ver je kan, tót de virtuele Catcher Car je passeert. Dat doe je niet alleen voor jezelf, maar vooral ook voor een goed doel: 100% van het startgeld gaat naar ruggenmergonderzoek en zo help jij indirect mee om ruggenmergletsel te genezen.


Hoe? Download voor 20 euro de Wings for Life World Run App en bepaal hoe jij meerent: alleen, met vrienden of als onderdeel van een georganiseerde App Run.

Tijdens de Wings for Life World Run starten alle deelnemers op hetzelfde moment, wereldwijd. Het maakt niet uit of je een professioneel atleet bent, iemand die regelmatig voor de lol rent of een echte beginner. Er is geen eindstreep. 30 minuten na de start begint de Catcher Car te rijden en die haalt alle hardlopers en rolstoelers één voor één in.


Wanneer? 9 mei om 11u


Wie doet hier aan mee? Sedert 2014 nemen er 195 landen deel met zo een 740.860 deelnemers


Voor wie/wat? Wings for Life is een non-profit organisatie die wereldwijd veelbelovende onderzoeksprojecten en klinische studies ondersteunt want op dit moment - terwijl je dit leest - kampt iemand met ruggenmergletsel en raakt blijvend verlamd. Dit betekent: geen gevoel in je benen en in het ergste geval ook niet in armen of handen. Immobiel. Continu afhankelijk van de hulp van anderen. Wij willen helpen. Als foundation steunt Wings for Life daarom baanbrekend onderzoek wereldwijd. Ons grote doel: Een remedie vinden tegen ruggenmergletsel.

Er werden al 239 organisaties gesteund en er zijn nog 59 lopende projecten waaronder 3 in Belgie; 2 in Hasselt en 1 in Leuven.


Ons doel

Redbull Belgium had oren naar mijn motivatie om zoveel mogelijk mensen te mobiliseren voor dit doel. Zij hebben al een eerste stap ondernomen om een artikel te schrijven


Samen kregen we vleugels want we verzamelde een mooie som met ons RUN4SOLIDARITY team!


Dank aan iedereen voor de medewerking en ondersteuning ! #redbullbe #montea vrienden, runningmates en collega's van de #federalepolitie YOU WERE AWESOME

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page